Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Claire beschuldigt Huub van huiselijk geweld

Shownieuws

De perikelen tussen De Gouden Kooi-bewoners Huub en Claire zijn nog niet ten einde. Claire heeft aangifte gedaan tegen Huub voor huiselijk geweld.

De perikelen tussen de voormalige De Gouden Kooi-bewoners Huub van Ballegooy en Claire Recourt zijn nog niet ten einde. Claire heeft aangifte gedaan tegen Huub voor huiselijk geweld. "Als je twee weken na de bevalling bang moet zijn voor je eigen man, dan is het mis", vertelde de blondine donderdag tegen RTL Boulevard.

De twee die elkaar het jawoord gaven binnen de hekken van de realityshow De Gouden Kooi liggen momenteel in scheiding. De blondine vertelde dat ze meerdere keren is mishandeld. "Ik heb dingen meegemaakt die ik niemand gun, zeker mijn dochter niet. Huub is onvoorspelbaar." De beroepsbn'er beviel in juli van haar dochter Sophie.

Dat het huwelijk tussen de voormalige tortelduifjes op de klippen liep, werd twee weken geleden bekendgemaakt. Claire kan het niet verkroppen dat haar ex zo snel al een nieuwe liefde heeft gevonden. Dit bejubelde Huub overigens uitgebreid op zijn Twitterpagina. "Ik begrijp niet dat je zo snel over je liefdesverdriet heen kan zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen