Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opstelten ondanks burgemeesterschap gewoon op tv

Shownieuws

Het tijdelijke burgemeesterschap van de gemeente Tilburg is geen belemmering voor de tv-carrière van Ivo Opstelten. De VVD'er blijft werken voor de Tros.

Het tijdelijke burgemeesterschap van de gemeente Tilburg is geen belemmering voor de tv-carrière van Ivo Opstelten. De VVD'er wordt woensdag benoemd tot burgemeester van de Brabantse stad, maar blijft gewoon aan zijn tv-programma werken, verzekert een woordvoerder van de Tros.

"Het zal agendatechnisch alleen nog iets lastiger worden", lacht de woordvoerder. Vorige maand maakte de Tros bekend dat Opstelten het gezicht wordt van het programma Tros Regelrecht. De VVD'er bindt samen met een team van vier deskundigen de strijd aan met sociaal-maatschappelijke problemen. "Hij was al een drukbezet man, het zal nu nog iets meer zoeken worden."

Tros Regelrecht moet vanaf 12 januari te zien zijn. De opnamen zijn al in volle gang. Of Opsteltens nieuwe baan in het zuiden van het land veel aanpassingen vraagt, is nog niet bekend. "Dat moet nog duidelijk worden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen