Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe en Wesley willen richting altaar

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen en haar nieuwe liefde Wesley Sneijder hebben trouwplannen. "Hij vroeg me laatst: 'Yo, wil jij ooit nog trouwen?'", zegt Yolanthe.

Yolanthe Cabau van Kasbergen en haar nieuwe liefde Wesley Sneijder hebben trouwplannen. "Hij vroeg me laatst: 'Yo, wil jij ooit nog trouwen?'", doet de voetbalvrouw uit de doeken in weekblad Grazia.

Weemoedig terugdenken aan haar relatie met Jan Smit doet Yolanthe niet meer. "Wat er in zijn leven gebeurt moet hij weten. Ik ben boos geweest, ik heb gehuild en verdriet gehad, alles wat normale mensen doen in zo'n situatie, maar uiteindelijk heb ik me erbij neergelegd."

De brunette vond weer liefde bij voetballer Wesley Sneijder. "We zijn inmiddels acht maanden verder en ik ben zo gelukkig met Wesley dat ik geen seconde meer achterom kijk." De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de tortelduifjes. "We praten ook heel serieus met elkaar over de toekomst. Wesley is natuurlijk al getrouwd geweest, maar hij vroeg me laatst: 'Yo, wil jij ooit nog trouwen?' en ik antwoordde: 'Natuurlijk', waarop hij zei: 'Ik ook'."

Toch lijkt het er niet op dat de twee haast hebben met hun tocht naar het altaar. Vrijdag liet Yolanthe weten dat Wesley nog niet op zijn knieën is gegaan. "Trouwen hoeft nu nog niet. Ik ben er al blij mee dat we lekker samenwonen en leuke dingen doen." De voetbalvrouw onthulde ook dat ze graag kinderen wil met Wesley. "We hebben nog niet besloten wanneer we hiermee willen beginnen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen