Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina Verbaan heeft nergens spijt van

Shownieuws

Georgina Verbaan heeft niet snel ergens spijt van. "Ik heb al zoveel dingen gedaan die geflopt zijn, maar dat vergeten mensen toch weer", vertelt de actrice.

Georgina Verbaan heeft niet snel ergens spijt van. "Ik heb al zoveel dingen gedaan die geflopt zijn, maar dat vergeten mensen toch weer", vertelt de actrice dinsdag aan SBS Shownieuws.

Haar televisiedebuut maakte Verbaan op 16-jarige leeftijd in Goede Tijden Slechte Tijden. De tijd bij de langstlopende soap van Nederland noemt ze 'geweldig'. Bang om na haar vertrek nog steeds als soapie te worden gezien was ze niet. "Ik wist wat ik wilde en had ook wel het idee dat ik iets kon. En ik ben goed terecht gekomen."

Naast acteren waagde de veelzijdige Verbaan zich ook nog aan een zangcarrière. Met nummers als 'Ritmo' en 'Yo Quiero Bailar' wist ze de hitlijsten te bestormen. Het zingen heeft ze inmiddels gelaten voor wat het is, maar spijt van haar muzikale uitstapje heeft ze niet. "Sommige dingen vergeet je gewoon. Ik heb niet zoveel spijt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen