Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolette, Gigi en Dennis overwinnen angst

Shownieuws

Nicolette van Dam heeft haar angst overwonnen. Om rokers te stimuleren een dag niet te roken stelde een aantal sterren een tegenprestatie in het vooruitzicht.

Nicolette van Dam, Gigi Ravelli en Dennis van der Geest hebben dinsdag hun diepste angsten overwonnen. Om rokers te stimuleren een dag niet te roken stelden de sterren een tegenprestatie in het vooruitzicht.

Judoka Dennis van der Geest, in het bezit van een zwakke maag, stapte voor de gelegenheid in een stuntvliegtuig. Nicolette van Dam zette haar hoogtevrees opzij en lapte de ramen van het World Trade Center in Rotterdam op 93 meter hoogte. "Het was doodeng", zei de presentatrice na afloop. "Nooit, maar dan ook nooit meer ga ik op zo'n hoogte de ramen zemen."

Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Gigi Ravelli beloofde een slang om haar nek te hangen voor de rokers. Ravelli, die zelf ook ooit graag een peuk opstak, benadrukte dat haar angst voor de drie meter lange tijgerpython 'absoluut niet geacteerd' was.

Minstens vijftienduizend aanmeldingen waren nodig om de BN'ers over te halen tot hun halsbrekende toeren. De actie is een initiatief van de Stichting Volksgezondheid en Roken en wordt al een aantal jaar georganiseerd. Hoewel paffers zich dit jaar precies hebben onthouden van de sigaret weet de stichting nog niet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen