Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michiel Huisman scoort rol in 'First mission'

Shownieuws

Michiel Huisman is toegevoegd aan de lijst BN'ers die voorbij komt in 'First mission'. Hij kruipt in de huid van de vriend van hoofdrolspeelster Anniek Pheifer.

Michiel Huisman is toegevoegd aan de lijst BN'ers die voorbijschuift in 'First mission'. Voor de film kruipt Huisman in de huid van de vriend van hoofdrolspeelster Anniek Pheifer. Ook Tygo Gernandt en Mark Rietman zijn te zien in 'First mission'.

'First mission' gaat over de jonge vrouwelijke arts Marina (Anniek Pheifer), die besluit voor een humanitaire noodhulporganisatie in het buitenland te gaan werken. In Zuid-Amerika legt ze samen met een team hulpverleners haar leven in de waagschaal om anderen te redden.

Voor de opnamen vlogen Pheifer, Gernandt en Rietman naar Argentinië. Een buitenlands reisje zat er voor Huisman niet in, de scènes waarin hij te zien is worden in Nederland geschoten. Het einde van de opnamen is in zicht, wat regisseur Boris Paval Conen melancholisch stemt. "We hebben de halve wereld over gereisd om deze film te maken en sluiten dit grote avontuur nu af met deze twee laatste draaidagen in Nederland. Dat is een fijn en tegelijkertijd melancholisch gevoel, omdat het ook een soort afscheid is."

'First mission' draait vanaf 4 maart in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen