Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker Audrina moet drie jaar wegblijven

Shownieuws

De stalker van Audrina moet drie jaar lang uit haar buurt blijven. De ster had al wekenlang last van de man, daarom legde de rechter hem een contactverbod op.

De stalker van Audrina Patridge moet drie jaar lang uit haar buurt blijven. De man bezorgde de realityster door zijn gedrag koude rillingen. De rechter legde hem woensdag een contactverbod op. Voorlopig is Audrina dus verlost van de engerd. Dat bericht het Amerikaanse TMZ.

De man wachtte urenlang voor het huis van de 'The Hills'-ster en bezorgde haar foto's, tekeningen en gedichtjes. In de rechtbank las Patridge een van de gedichtjes voor die haar angst hadden aangejaagd. De rechter stond aan Audrina's kant. "Het is jammer dat mensen met publieke carrières last hebben van dit soort mensen."

De rechter achtte de bewijsstukken 'erg verontrustend'. De man bracht Audrina onder meer een foto aan de deur, waarop een vrouw was te zien die werd gewurgd. Patridge is blij met de straf voor de lastpak. "Ik voel me nu veilig", vertelde ze bij het verlaten van het rechtsgebouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen