Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patricia Paay valt voor zwarte Piet

Shownieuws

Patricia Paay heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen. Ze nam het nummer 'Verliefd' op met Coole Piet Diego, die haar hart in vuur en vlam zette.

Patricia Paay heeft een nieuwe liefde aan de haak geslagen. De diva dook de studio in met Coole Piet Diego, die haar hart in vuur en vlam zette. De vruchtbare samenwerking resulteerde in het nummer 'Verliefd' dat te horen is in de film 'Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot'.

In de studio sloeg de vonk over. "We hebben veel ge-sms't en gemaild en toen zijn we eigenlijk een beetje verliefd geworden op elkaar", bekent Paay. Toch hebben de twee lovebirds aan de rem getrokken. Coole Piet Diego heeft geen tijd voor de liefde, hij heeft het te druk met zijn werkzaamheden voor Sinterklaas. "Diego heeft het tegengehouden en gezegd: dit kan niet. Hij heeft zijn wild geraas gestaakt, maar ik krijg wel veel kusjes van hem", vertelt Paay.

De Hollandse diva hoeft zich volgens de zwarte Piet geen zorgen te maken. In het boek van Sinterklaas staat dat ze dit jaar erg lief is geweest. De sint is volgens Coole Piet echter minder tevreden over mensen in Patricia's omgeving. "Patricia is zo zoet. Andere mensen in deze wereld kunnen beter rennen daarentegen, want anders gaan ze in de zak. En dan weet jij wel over wie ik het heb", hint het hulpje van Sinterklaas.

Voor Diego breken drukke tijden aan. Zijn nieuwe album ligt zondag in de winkels ligt en het duet met Patricia verschijnt 6 november. Daarna moet hij in de weer voor alle kinderen in Nederland, die allemaal een cadeau van Sinterklaas verwachten. "Ik ben er voor de kinderen en af en toe maak ik wat tijd voor Patricia."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen