Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Supermodel Karolina Kurkova zet zoon op de wereld

Shownieuws

Supermodel Karolina Kurkova is bevallen. De 25-jarige Tsjechische schone zette donderdag een gezonde zoon op de wereld. Het kereltje heet Tobin Jack Drury.

Supermodel Karolina Kurkova is bevallen. De 25-jarige Tsjechische schone zette donderdag een gezonde zoon op de wereld. Het kereltje heet Tobin Jack Drury, laat een woordvoerder van het supermodel weten aan het Amerikaanse blad People.

Vader van het kind is filmproducent Archie Drury, met wie Kurkova verloofd is. Tobin is het eerste kind voor het stel. Het knulletje kwam ter wereld in New York en woog bijna drie kilo bij de geboorte.

Kurkova is vooral bekend als een van de angels van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret. Onder de angels heerst een heuse zwangerschapsgolf. Adriana Lima is in verwachting, Heidi Klum en Alessandra Ambriosio zitten volop in de luiers. "Het is gewoon geweldig dat we allemaal in dezelfde levensfase zitten", jubelde Ambrosio eerder. "We krijgen allemaal kinderen en denken al aan speelafspraakjes. En we gaan shoppen voor de baby's!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen