Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wayne Rooney in tranen door geboorte zoon

Shownieuws

Wayne Rooney is in huilen uitgebarsten tijdens de geboorte van zijn kindje. De voetballer liet zijn tranen de vrije loop toen hij zijn zoon voor het eerst zag.

Wayne Rooney is op het voetbalveld een brute ballentrapper maar als hij zijn eerste kindje in handen heeft, blijft daar niets meer van over. De spits barstte in huilen uit na de geboorte van zijn zoon.

Het zoontje kwam maandag ter wereld en heeft de naam Kai Wayne meegekregen. Kai is het eerste kindje voor de 24-jarige Rooney en zijn 23-jarige vrouw Coleen. "Wayne was een echte ster. Hij week geen moment van de zijde van zijn vrouw", vertelt een bron aan de Britse krant de Daily Mail.

Volgens de bron liet de voetballer zijn tranen de vrije loop na de geboorte van Kai. "De tranen stonden in zijn ogen en toen hij zijn zoon uiteindelijk in handen had barstte hij in huilen uit. Wayne was in de wolken. Hij riep steeds 'ik kan het niet geloven'."

Een woordvoerder van de goaltjesdief liet weten dat moeder en zoon het goed maken. Wayne en Coleen zijn sinds hun tienerjaren bij elkaar. Het paar trouwde in juni 2008. Of de voetbalster dinsdagavond alweer meedoet met zijn club Manchester United is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen