Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rihanna: iedereen kan dupe worden van geweld

Shownieuws

Rihanna denkt dat iedereen slachtoffer van geweld kan worden. Dit keer gebeurde het bij de ster, maar volgens haar had het ook iemand anders kunnen gebeuren.

(Novum/AP) - Rihanna denkt dat iedereen slachtoffer van huiselijk geweld kan worden. In een interview op de Amerikaanse televisie vertelt de zangeres dat 'het haar dit keer gebeurde, maar het net zo goed iemand anders kan overkomen'.

De ster laat zich deze week voor het eerst uit over de nacht dat haar ex-vriend Chris Brown haar mishandelde. Bijna negen maanden na het incident lucht de zangeres haar hart in de ABC-shows Good Morning America en 20/20. Volgens de 21-jarige Rihanna heeft ze een moeilijke tijd gehad, vooral omdat Chris een speciaal plekje in haar hart had. "Hij was mijn eerste grote liefde."

Rihanna en Chris hebben beiden hun werk weer opgepakt. Chris stond vorige week dinsdag voor het eerst weer op het podium en brengt in december zijn nieuwe album 'Graffiti' uit. Ook Rihanna is de studio ingedoken. Haar nieuwe album 'Rated R' moet eind november in de winkels liggen.

Chris probeerde Rihanna in februari te verstikken. Ook sloeg en beet hij haar. De rechter veroordeelde de zanger tot zes maanden taakstraf en een jaar lang therapie. Ook kreeg de zanger een verbod om nog langer in de buurt van Rihanna te komen.

Het interview met Rihanna wordt donderdag uitgezonden in het nieuwsprogramma Good Morning America en op vrijdag in de show 20/20.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen