Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit loopt geen blijvende gehoorschade op

Shownieuws

Jan Smit kan opgelucht ademhalen. De ontsteking aan zijn gehoorgang zorgt niet voor blijvende schade. Dat heeft zijn arts bevestigd aan de manager van Jan.

Jan Smit kan opgelucht ademhalen. De ontsteking aan zijn gehoorgang zorgt niet voor blijvende schade. Dat heeft zijn arts bevestigd aan de manager van Jan. De zanger werd woensdag met helse oorpijn in een ziekenhuis opgenomen.

Smit bezocht een huisarts nadat hij tijdens het 'Marco & Friends'-concert last kreeg van ernstige hoofd- en oorpijn. De medicatie die hij dinsdag kreeg voor zijn oorontsteking bleek niet te zijn aangeslagen. Smit werd doorverwezen naar het ziekenhuis.

Daar kreeg de zanger te horen dat hij moest blijven. Via een infuus krijgt de zanger antibiotica toegediend. "Het duurt 24 uur voordat zo'n kuur aanslaat, dus dat is vanochtend gebeurd", vertelt zijn manager Aloys Buys. "Vrijdag of zaterdag mag Jan weer naar huis."

"Hij voelt zich iets beter, de pijn is minder", vertelt Buys. Optredens voor de komende dagen zijn afgezegd. "De dokter vertelde dat Jan woensdag waarschijnlijk weer in staat is om op te treden. Dan moet ie weer de oude zijn, maar dat weet je natuurlijk nooit."

De geruchten dat Smit mogelijk blijvende gehoorschade heeft opgelopen ontkent Buys met klem. "Het is gewoon een ontsteking die iedereen wel een keer krijgt of heeft gehad."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen