Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maxime, Denise en Rosalinde in finale BNTM

Shownieuws

Maxime, Denise en Rosalinde hebben het geschopt tot de finale van Benelux Next Top Model. Tijdens de laatste juryzitting moest Lianne het programma verlaten.

De Vlaamse Maxime en de Nederlandse Denise en Rosalinde hebben het geschopt tot de finale van Benelux' Next Top Model. Tijdens de laatste juryzitting moest aspirant-model Lianne het programma verlaten. Eerder werden Denise en Rosalinde nog op hun ronde vormen gewezen door de jury.

In Benelux' Next Top Model gaan dertien Nederlandse en Vlaamse wannabe modellen de strijd met elkaar aan. Elke week ondergaan de meisjes verschillenden fotoshoots en wordt een meisje dat volgens de jury niet genoeg in haar mars heeft naar huis gestuurd.

Finalisten Denise en Rosalinde kregen de nodige kritiek van de jury over hun gewicht. Denise werd streng toegesproken vanwege haar heupomvang, terwijl Rosalinde met haar 1.81 meter en maatje 36 te horen kreeg dat ze het leuk zou doen als zogenoemd 'plus-size model'. De meisjes gingen daarna hard aan de slag met een persoonlijk trainer.

Benelux' Next Top Model heeft ook de aandacht van BN'ers gevangen. Cabaretier Jochem Myjer laat op zijn Twitter weten het niet eens te zijn met de uitslag. "Volslagen belachelijke uitslag! Lianne eruit! Ben des duivels!", laat hij weten. Op 16 november wordt in een live-uitzending bekendgemaakt wie Benelux' Next Top Model wordt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen