Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ober dankt ontslag aan rokende Kevin Spacey

Shownieuws

Een ober legt de schuld van zijn ontslag bij Kevin Spacey. De ober verzocht de acteur om te stoppen met roken in het restaurant waar de ober werkte.

Een ober legt de schuld van zijn recente ontslag bij Kevin Spacey. De acteur zou ondanks een rookverbod een sigaret hebben opgestoken in het restaurant waar ober Peter Turner werkzaam was. Turner werd de deur gewezen door de directie nadat hij de acteur en zijn gezelschap herhaaldelijk had verzocht hun sigaretten te doven.

In opdracht van zijn baas verzocht Turner Spacey te stoppen met roken in het luxe restaurant Clarke Cooke House in de Amerikaanse staat Rhode Island. Toen Spacey en zijn tafelgenoten geen gehoor gaven aan het verzoek, probeerde Turner het met een grapje. "U mag hier niet roken, tenzij u in de fik staat", citeert Turner zichzelf aan entertainmentwebsite Radar Online.

De grap schoot de 'Pay it forward'-acteur in het verkeerde keelgat. "Ik wil dat je nu oprot van mijn tafel", beet Spacey hem toe. "Je bent een agressieve eikel." De aangevallen ober stapte daarop naar zijn baas. Deze koos blijkbaar de kant van zijn beroemde gast. Peter Turner werd drie dagen later ontslagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen