Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Piepjonge zoon Jennifer Hudson praat al

Shownieuws

Slechts zeven weken oud is de zoon van zangeres Jennifer Hudson en toch heeft hij zijn eerste woordje al gesproken. "Hij zei opeens 'hoi'. Ik zweer het."

De slechts zeven weken oude zoon van zangeres Jennifer Hudson heeft nu al zijn eerste woordje gesproken. "Hij zei opeens 'hoi'. Ik zweer het, ik ben niet gek. Zijn vader was er ook bij", vertelt de trotse moeder. Dat schrijft het Amerikaanse People.

Praten is niet het enige talent van Hudsons kersverse zoon. "Hij probeert van alles: hij draait, hij tilt z'n hoofd op en hij wil zijn eigen fles vasthouden", vertelt Hudson. Volgens de Oscar-winnares heeft David Daniel Otunga junior, vernoemd naar zijn vader, ook al een eigen muzieksmaak ontwikkelt. Jennifer draait het nummer 'Let it be me', haar duet met Rod Stewart, om Daniel te kalmeren als hij huilt.

Vorig jaar kreeg het leven van de 'American Idol'-finaliste een dramatische wending. Haar moeder, broer en neefje werden vermoord. Vlak na het drama raakte Hudson zwanger. De nieuwbakken mama ziet haar overleden moeder als groot voorbeeld. "Alles wat ik doe is uit liefde", vertelt Hudson. "Dat houdt me op de been als ik uitgeteld in mijn bed lig en wakker wordt door mijn zoontje."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen