Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mei Li Vos liep trauma op door Sinterklaas

Shownieuws

Mei Li Vos heeft traumatische herinneringen aan het sinterklaasfeest. Toen het Kamerlid 5 jaar was vergat de Sint een cadeautje voor haar te kopen.

Mei Li Vos heeft geen al te beste herinneringen aan het sinterklaasfeest. Toen het Tweede Kamerlid voor de PvdA 5 jaar was leefde ze in een woongemeenschap. "De hulpsinterklaas vergat mijn naam op het lijstje te zetten, waardoor ik geen cadeautje kreeg. Ik dacht dat ik heel stout was geweest", vertelt de 39-jarige Vos in de nieuwe glossy Sint.

Humberto Tan, Halina Reijn en Hind hebben betere herinneringen aan 5 december. Zo zorgde de oude baas bij de familie Reijn voor heel wat consternatie in huis. "Mijn zusjes en ik zaten compleet hysterisch voor de open haard te wachten", vertelt Halina in het blad.

Joop Braakhekke gaat voor de gelegenheid pepernoten testen en Goedele Liekens vertelt hoe het sinterklaasfeest in buurland België wordt gevierd. Het nieuwe magazine bereikt Nederland sneller dan de sint zelf. Het blad ligt vrijdag in de winkel. De uitgever denkt hiermee in te spelen op de behoefte aan goed nieuws.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen