Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mick Harren zegt vaker nee door ADHD-medicatie

Shownieuws

Nu Mick Harren weet dat hij ADHD heeft, ziet zijn leven er anders uit. Door de medicijnen ziet de volkszanger het leven een 'stuk realistischer' in.

Nu Mick Harren weet dat hij ADHD heeft, ziet zijn leven er een stuk anders uit. Door de voorgeschreven medicijnen ziet de volkszanger de dingen in het leven 'realistischer' in. En dat is volgens hem een opluchting, want Harren is in zijn 25-jarige carrière vaak de 'verkeerde' mensen tegengekomen.

Foute mensen waren er volgens Harren gedurende zijn loopbaan genoeg. Hij ontmoette mensen die 'puur uit financiële overwegingen' handelden. "Ze hadden totaal niets met emotie of liefde voor de muziek van doen." Het is volgens de zanger vooral een kwestie van gunnen. "Mensen hebben te veel jaloezie en misgunnen elkaar. Vooral in de muziekbranche."

In 2008 trad de artiest 365 keer op, waarvan driehonderd optredens voor goede doelen. Harren had moeite met nee zeggen en daar werd misbruik van gemaakt. "Ik was de gevierde man als ik weer eens voor een nieuw goed doel kwam zingen, voor niets wel te verstaan. Maar zodra ik geld vroeg was ik arrogant en een klootzaak."

De ADHD-medicatie bracht in alle vormen uitkomst. De 'Zo verliefd op jou'-zanger heeft nee leren zeggen, is naar eigen zeggen beter gaan zingen en hij maakt zich minder druk om mensen die het slecht met hem voor hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen