Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Achterbuurvrouw moet Rick Engelkes terugbetalen

Shownieuws

Rick Engelkes krijgt een deel van zijn geïnvesteerde geld terug. Een rechter bepaalde dat Engelkes' buurvrouw de acteur ruim een half miljoen euro moet betalen.

Rick Engelkes krijgt een deel van het door hem geïnvesteerde geld terug. De rechtbank in Haarlem bepaalde maandag dat Engelkes' achterbuurvrouw de acteur en producent ruim een half miljoen euro moet betalen. De twee buurtjes lagen in de clinch over een investering in Dubai.

Engelkes investeerde drie jaar geleden via zijn achterbuurvrouw bijna 1,1 miljoen euro in een vastgoedproject in Dubai. Toen hij zijn geld opeiste, vertelde zijn buurvrouw dat het was verdwenen. De vrouw gebruikte Engelkes' deel om geld te pompen in een nieuw project. Die investering kwam echter nooit van de grond. Van Engelkes staat nu zo'n half miljoen euro geparkeerd in Dubai, maar dat moet wel in vastgoed worden gestoken.

De buurvrouw beweerde dat Engelkes op de hoogte was van de nieuwe investering. De acteur, onder meer bekend van zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, spreekt dit tegen. De Haarlemse rechtbank gaf hem maandag gelijk. De rechter oordeelde dat de buurvrouw in de buidel moet tasten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen