Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Esmee Denters grijpt naast MTV Europe Music Award

Shownieuws

Esmee Denters maakt niet langer kans op een MTV Europe Music Award. De Nederlandse kwam stemmen tekort voor een nominatie in de categorie Best European Act.

De lastminute-oproep van Justin Timberlake heeft niet geholpen. Esmee Denters maakt niet langer kans op een MTV Europe Music Award. De 21-jarige zangeres uit het Gelderse Westervoort kwam vorige maand als winnaar uit de bus bij de verkiezing 'beste Nederlandse/Belgische act'. Voor een nominatie in de categorie Best European Act kwam Denters echter stemmen tekort.

Timberlake hoopte zijn pupil naar de eindstrijd te helpen door via Twitter te lobbyen voor Denters. Ook Esmee liet er geen gras over groeien, via YouTube, Facebook en Hyves probeerde ze zieltjes te winnen. Alle oproepen ten spijt: Esmee zal genoegen moeten nemen met de titel 'beste Nederlandse/Belgische act'. Die sleepte ze op 12 oktober in de wacht. De YouTube-sensatie liet onder meer Alain Clark en Milow achter zich.

De eindstrijd voor Best European Act gaat tussen Finland, Rusland, Italië, Polen en Turkije, maakte MTV maandag bekend. Deep Insight, Dima Bilan, Doda, Lost en MaNga zitten nog een paar dagen in spanning. Donderdag worden de MTV European Music Awards uitgereikt in Berlijn. Onder anderen de Foo Fighters, Jay-Z en Shakira treden dan op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen