Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kijkcijfers en liefde Boer Zoekt Vrouw bloeien op

Shownieuws

Nederland smult van de liefdesavonturen van de vijf boeren uit Boer Zoekt Vrouw. Zondag volgden ruim vier miljoen kijkers de zoektocht naar de ware.

Nederland smult van de liefdesavonturen van vijf boeren. Naarmate Boer Zoekt Vrouw de climax nadert, stijgen de kijkcijfers. Zondag volgden ruim vier miljoen kijkers de boeren zoektocht naar de ware.

Drie van de vijf boeren blijken al aardig wat vlinders in hun buik te hebben. Hans, Jos en Wim hebben hun keuze al gemaakt, maar worstelen ermee hun beslissing aan de laatste afgevallen dame te openbaren. Paardenfokker Peter en melkveehouder Wietse houden het nog spannend: de heren moeten nog een keuze maken tussen de twee overgebleven dames.

De eerste aflevering van het vierde seizoen wist 3,1 miljoen kijkers te boeien. Dat aantal groeide langzaam naar ruim vier miljoen, een record voor deze reeks. Het derde seizoen van Boer Zoekt Vrouw scoorde nog net iets beter. Op het hoogtepunt stemde 4,4 miljoen mensen af op de show, een kijkcijferrecord.

Boer Zoekt Vrouw domineerde voor de negende week op rij de zondagavond. Uit de cijfers van Stichting Kijkonderzoek blijkt dat de datingserie het achtuurjournaal en de voetbalwedstrijd Ajax-Feyenoord ver achter zich liet. Het journaal trok zondag 3,3 miljoen kijkers, ruim drie miljoen paar ogen zagen hoe Ajax met 5-1 de vloer aanveegde met Feyenoord.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen