Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede dochter voor Mel Gibson

Shownieuws

Beschuit met muisjes voor Mel Gibson. De 53-jarige acteur is voor de achtste keer vader geworden. Zijn verloofde beviel vrijdag van een kerngezonde dochter.

Beschuit met muisjes voor Mel Gibson. De 53-jarige acteur is voor de achtste keer vader geworden. Ingewijden vertelden entertainmentwebsite Radar Online dat Gibsons verloofde Oksana Grigorieva vrijdag een kerngezonde dochter op de wereld zette.

Grigorieva was pas in december uitgerekend, maar de vroege bevalling liep op rolletjes. Moeder en dochter maken het goed en zouden inmiddels al thuis zijn. Het meisje is het achtste kind voor Gibson, de acteur heeft al zes zonen en een dochter met zijn ex. Grigorieva is voor de tweede keer moeder geworden, de Russische schone heeft al een 12-jarige zoon met James Bond-acteur Timothy Dalton.

Hoewel Gibson en Grigorieva verloofd zijn, hebben de twee voorlopig nog geen trouwplannen. Gibson heeft zijn handen nog vol aan de scheiding van zijn ex Robyn. De twee waren 28 jaar getrouwd. In april vroeg Robyn een scheiding aan wegens 'onoverbrugbare geschillen'. De aanvraag werd ingediend nadat foto's van Gibson en Grigorieva opdoken en de acteur toegaf tot over zijn oren verliefd te zijn. Toen bleek dat de Russische schone zwanger was, ging Gibson op zijn knieën.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen