Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Glamour bij Let's Dance ver te zoeken'

Shownieuws

De glamour achter de schermen bij RTL-programma Let's Dance is ver te zoeken. Dat schrijft deelneemster Catherine Keyl in een column op haar website.

De glamour achter de schermen bij Let's Dance is ver te zoeken. Dat schrijft deelneemster Catherine Keyl in een column op haar website. Ondanks het feit dat de faciliteiten in de studio te wensen overlieten, vond de presentatrice het wel gezellig met de andere deelnemers.

Voor het televisieprogramma kruipen bekende Nederlandsers in de huid van een dansende beroemdheid. "Een oude studio, onpraktisch gebouwd, geen lift en een gezelligheidsuitstraling van een vrieskist." Zo omschrijft Keyl de ruimte waarin zij zaterdag acte de présence gaf als Britney Spears. "Voor de hosts van de show is een hok zonder ramen gereserveerd."

En onder die omstandigheden blijkt dat sterren ook maar normale mensen zijn. "Maar gelukkig, als we met z'n allen achter de formicatafeltjes uit de jaren zestig zitten, met een gezellig plastic bekertje koffie, gaat het ook om de gewone dingen. De een kan zijn huis niet verkopen, de ander heeft eindeloos gezeur met de ex en weer iemand anders is blij dat-ie even wat te doen heeft."

Catherine noemt geen namen, maar de mogelijke slachtoffers van het leed zijn Dries Roelvink, Jochem van Gelder, Robert Schumacher, Tatum Dagelet, Jennifer de Jong en 'So you think you can dance'-winnaar Ivan Paulovich. Zij dansten in dezelfde aflevering als La Keyl. Helaas voor Catherine moet ze de de armoedige studio binnenkort opnieuw trotseren. Ze veroverde met haar optreden een plaatsje in de halve finale op 10 oktober.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen