Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elton John in ziekenhuis

Shownieuws

Sir Elton John is opgenomen in een ziekenhuis in Londen. De zanger kampt al twee weken met griep. John werd vrijdag opgenomen wegens complicaties.

Sir Elton John is opgenomen in een ziekenhuis in Londen. De zanger kampt al twee weken met griep. John werd vrijdag opgenomen wegens complicaties. Eerder zegde de zanger vanwege zijn gezondheid diverse optredens in Groot-Brittannië van zijn 'Red Piano'-tour af.

De 62-jarige zanger onderging in het ziekenhuis enkele testen, zo meldt het Amerikaanse People. Een E. coli-infectie heeft zich naast de griep ontwikkeld, meldt de website van de zanger. Een woordvoerder vertelt dat John wordt behandeld voor een ernstige griep met geringe kans op complicaties. "We zijn ervan overtuigd dat hij in de toekomst weer kan optreden."

Zijn partner David Furnish zat zaterdagavond aan het bed van John in het King Edward VII Hospital. Het ziekenhuis behandelt ook leden van de Britse koninklijke familie. Elton John kampte eerder met gezondheidsproblemen door drugs- en drankgebruik, maar is al twintig jaar geheelonthouder.

Door zijn gesteldheid is John genoodzaakt ook zijn concerten begin november af te zeggen. De concerten met Billy Joel op 4, 7 en 10 november worden uitgesteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen