Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Irene Moors gaat verkleed als heks

Shownieuws

Halloween raakt steeds meer ingeburgerd in Nederland, zo ook onder de Nederlandse sterren. BN'ers denken alvast na over een angstaanjagend kostuum.

Halloween raakt steeds meer ingeburgerd in Nederland, zo ook onder de Nederlandse sterren. Hoewel het 'trick or treat'-gebruik, waarbij kinderen langs de deuren gaan voor snoep, nog niet lijkt te zijn aangeslagen in ons land denken de BN'ers al wel na over een angstaanjagend kostuum.

Irene Moors wil zich zaterdagavond als heks verkleden en Ruben Nicolai als donornier. Spike van Di-Rect ziet genoeg bangmakende mogelijkheden in zichzelf en hoeft naar eigen zeggen niet verkleed. 'Smaakpolitie' Rob Geus speelt in op de actualiteit. "Ik ga als Michael Jackson."

Schrijfster en zelfbenoemde heks Susan Smit vindt Halloween helemaal niet griezelig. "Het is juist een hele mooie dag, waarmee we die donkere tijd in gaan tot 21 december, midwinter. Ze zeggen dat op 31 oktober de sluier tussen de werelden het dunst is", vertelt Smit.

Actrice Anna Drijver vindt Halloween maar een 'bedacht' feestje. "Net als dat Valentijnsdag door een wenskaartenmerk is bedacht", luidt haar mening.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen