Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verwarde Anna Nicole Smith ontkende zwangerschap

Shownieuws

Een homevideo van Anna Nicole Smith laat zien dat ze haar eigen zwangerschap niet wilde geloven. Een verwarde Smith houdt het op 'een opgeblazen buik door gas'.

Een homevideo van de overleden Anna Nicole Smith laat zien dat het Playboymodel haar eigen zwangerschap niet wilde geloven. Hoewel de zwangere buik van de actrice duidelijk zichtbaar is houdt een verwarde Smith het op 'een opgeblazen buik door gas'.

De homevideo uit 2006 werd geschoten door haar vriend, advocaat Howard K. Stern, op een kinderfeestje. Smith, geschminkt als clown, lijkt onder invloed te verkeren. In een discussie met een jong meisje houdt ze vol last van een opgezwollen buik te hebben. Het meisje drukt Smith op het hart dat haar bolle buik wordt veroorzaakt door een baby.

Twee jaar geleden verscheen al een deel van de video van een geschminkte Smith op het internet. De gehele opname diende vrijdag als bewijs in de rechtszaak rondom de dood van de playmate. De Amerikaanse entertainmentsite TMZ wist de volledige versie in handen te krijgen.

Smith overleed op 8 februari 2007, vijf maanden na de dood van haar 20-jarige zoon Daniel en de geboorte van haar dochtertje Dannielynn. Een overdosis medicijnen werd de 39-jarige blondine fataal. Haar voormalige vriend en advocaat Howard K. Stern en twee artsen zijn verdachten in de zaak. Het trio wordt ervan beschuldigd Smith bewust verslavende medicijnen te hebben toegediend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen