Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader Winehouse vindt Amy's borsten 'fantastisch'

Shownieuws

Amy Winehouse is volgens haar vader een compleet ander mens dan een jaar geleden. Ook qua uiterlijk, Mitch Winehouse vindt haar nieuwe voorgevel 'fantastisch'.

Amy Winehouse kan gelukkig op genoeg steun rekenen van haar vader Mitch. De zangeres is volgens haar vader een compleet ander mens dan een jaar geleden. Niet alleen innerlijk is ze positief veranderd, de 'Back To Black'-ster heeft moeder natuur ook een handje geholpen en liet haar borsten liften. Mitch Winehouse kan de verandering waarderen, hij vindt de nieuwe voorgevel van dochterlief 'fantastisch'.

"Dat had ik zeker niet mogen zeggen", zei Mitch Winehouse direct daarna volgens het Amerikaanse tijdschrift People. Welk prijskaartje aan deze operatie zit weet pappa Winehouse niet."Geen idee, dat heb ik niet betaald."

Het was een turbulent jaar voor de 'Rehab'-zangeres die nu werkt aan haar derde album. Winehouse scheidde van haar man, moest meerdere keren voor de rechter verschijnen en verbleef maanden in Caribische Sint Lucia om van haar drugsverslaving af te komen.

Mitch vertelde dat zijn 26-jarige dochter al een jaar clean is. Toch blijft het nog een lang gevecht. "Het is een geleidelijk proces maar het is al een wereld van verschil met vorig jaar".

[Novum]

Gerelateerde Artikelen