Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Winfrey en Clooney bezochten Witte Huis

Shownieuws

Oprah Winfrey en George Clooney hebben voet gezet in het Witte Huis. Het Witte Huis gaf vrijdag een lijst vrij waarin alle bezoekers worden vermeld.

(Novum/AP) - Oprah Winfrey, George Clooney en Denzel Washington hebben een voet over de drempel van het Witte Huis mogen zetten. Het Witte Huis gaf vrijdag een lijst vrij waarin alle bezoekers aan het presidentiële onderkomen sinds het begin van Obama's presidentschap in januari worden vermeld.

De lijst bevat 480 namen, waaronder die van beroemdheden, hoge piefen uit de financiële wereld en de technische industrie. Naast Winfrey, Clooney en Washington bracht onder meer Microsoft-oprichter Bill Gates een bezoekje aan het huis van Obama.

Winfrey bezocht het Witte Huis op 17 februari om first lady Michelle Obama te interviewen. Ook was de talkshowdiva op de receptie voor de inauguratie van Barack Obama. Acteur George Clooney had een ontmoeting met vicepresident Joe Biden. Collega-acteur Washington was in het optrekje van Obama voor een rondleiding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen