Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie beschermd tegen paparazzi

Shownieuws

Een aantal paparazzi mag niet meer in de buurt van Nicole Richie en haar twee kinderen komen. Richie vroeg een tijdelijk straatverbod aan tegen de fotografen.

(Novum/AP) - Een aantal paparazzi mag niet meer in de buurt van Nicole Richie en haar twee kinderen komen. Richie vroeg een tijdelijk straatverbod aan tegen de fotografen. Een van de kiekjesmakers, Eduardo Arrivabene, veroorzaakte eerder deze maand een auto-ongeluk waar Richie bij betrokken was.

Fotograaf Arrivabene en zijn collega Emilio Melo Miquel zouden Richie constant achtervolgen. Ze schreeuwden de hele dag de naam van Nicole in de hoop een mooi 'snapshot' te kunnen maken. De constante achtervolging van Richie en haar kinderen maakte de adoptiedochter van zanger Lionel Richie bang. Daarop stapte ze naar de rechter.

Richie heeft een relatie met rocker Joel Madden. De Good Charlotte-frontman en de socialite hebben samen twee kinderen, de 1-jarige dochter Harlow en het bijna twee maanden oude zoontje Sparrow. Binnenkort beslist een rechter of het straatverbod voor de fotografen gehandhaafd blijft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen