Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wesley en Yolanthe hebben kinderwens

Shownieuws

Yolanthe en Wesley hebben beiden een kinderwens. "Wesley heeft al een zoontje van drie, maar hij wil graag meer kinderen", onthulde de voetbalvrouw vrijdag.

Het showbizzkoppel Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder hebben beiden een kinderwens. "Wesley heeft al een zoontje van drie, maar hij wil graag nog meer kinderen", onthulde de voetbalvrouw vrijdag tegen Shownieuws. "Ik heb ook een kinderwens, maar we hebben nog niet besloten wanneer we hiermee willen beginnen."

Wesley is ondanks deze serieuze liefdesverklaringen nog niet op zijn knieën gegaan voor zijn schone. Dit zorgt overigens niet voor spanningen tussen de tortelduifjes. "Trouwen hoeft nu nog niet. Ik ben er al blij mee dat we lekker samenwonen en leuke dingen doen."

Als alles volgens plan verloopt, trekt het koppel over drie weken in hun nieuwe stulpje in Milaan. Momenteel zijn de twee vooral 'de stad aan het ontdekken'. Volgens Yolanthe hebben ze hier genoeg tijd voor. "Mensen denken dat ik de hele dag alleen ben, maar hij traint maar anderhalf uur per dag."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen