Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spotje met Sylvie's haar nu wel op de buis

Shownieuws

Sylvie van der Vaart nam vlak voordat bij haar borstkanker werd vastgesteld een reclamespotje op waarin haar haardos een belangrijke rol speelde.

Sylvie van der Vaart nam vlak voordat bij haar borstkanker werd vastgesteld een reclamespotje op waarin haar haardos een belangrijke rol speelde. Voor het automerk BMW was de blonde voetbalvrouw te zien in een cabrio met wapperende lokken.

De autofabrikant heeft destijds besloten om het reclamespotje niet uit te zenden. Nu de ster weer aan de beterende hand is, verschijnt het spotje toch op de buis. "Over een paar weken begint de officiële persrelease in München", vertelde Van der Vaart vrijdag tegen RTL Boulevard.

In mei werd ontdekt dat de ster borstkanker had. Zij liet na zes maanden chemokuur haar haren verwijderen. "Het is een beetje een raar verhaal geworden omdat ik nu een pruik draag", vertelde de 31-jarige Sylvie over het reclamespotje.

Nu het einde van haar chemotherapie in zicht is -haar laatste chemokuur heeft ze in november- kan de ster zich weer op de toekomst richten. De voetbalvrouw liet begin deze week weten dat ze nog twee hartenwensen heeft die nog niet in vervulling zijn gegaan: een broertje of zusje voor zoonlief Damián en nogmaals eeuwige trouw beloven aan haar man.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen