Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Telekids is populairste RTL-programma

Shownieuws

Telekids staat in de geheugens gegrift van televisiekijkend Nederland. Het kinderprogramma is vrijdag uitgeroepen tot het populairste RTL-programma ooit.

Telekids staat in de geheugens gegrift van televisiekijkend Nederland. Het kinderprogramma is vrijdag uitgeroepen tot het populairste RTL-programma ooit. Via internet brachten 58 duizend mensen hun stem uit op hun favoriete programma van de zender.

Irene Moors en Carlo Boszhard presenteerden het winnende programma dat van1989 tot 1999 op de buis was. "Hoe mooi is het dat iedereen er met zoveel liefde over praat", vertelde een verbaasde Moors vrijdag in RTL Boulevard. De kijkers hoeven overigens niet te hopen op nieuwe afleveringen van hun favoriete tv-show. "We zijn op ons hoogtepunt gestopt." Deze week kan voor Moors waarschijnlijk niet meer stuk want donderdag ging ze met de Beau Monde Cover Girl Award naar huis.

Ook de dames uit het Gooi bewijzen dat ze wederom de harten van televisiekijkend Nederland hebben veroverd. De serie Gooische Vrouwen moet dit keer genoegen nemen met een tweede plek. De dramaserie ging er vorige week vandoor met de belangrijkste televisieprijs, de Gouden Televizier Ring 2009.

Op de derde plek staat de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De TV Kantine, het programma waarin Boszhard en Moors een scala aan BN'ers persifleren, staat op een vierde plek. Ook de programma's Vrienden Voor Het Leven, Baantjer, De Sterrenplaybackshow, All You Need Is Love en De André Van Duin Show prijken in de top-10 lijst. Het dagelijkse tv-programma RTL Boulevard sluit de lijst af.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen