Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe vertelt over 'golddiggen'

Shownieuws

Yolanthe weet dat sommigen denken dat ze een relatie met Wesley Sneijder heeft vanwege zijn goedgevulde bankrekening. "Maar ik weet hoe het echt zit."

Yolanthe Cabau van Kasbergen weet dat sommigen denken dat ze een relatie heeft met Wesley Sneijder vanwege zijn goedgevulde bankrekening. "Maar ik weet hoe het echt zit en mijn vrienden en familie ook", verklaarde de brunette tegen het tijdschrift Jackie. Toch ontkent de voetbalvrouw de geruchten niet volledig. "Iedereen probeert toch altijd het beste uit zijn leven te halen? Ik ook."

De relatie van Yolanthe en haar liefje loopt nog steeds op rolletjes. Als de tortelduifjes ruzie hebben 'dan gaat het over het feit dat we elkaar missen'. "We doen het liefst alles samen", vertelt de wulpse actrice.

Yolanthe heeft geen zin om net als voetbalvrouw Sylvie van der Vaart altijd tot in de puntjes verzorgd te zijn. "Zelfs als ze gewoon thuis blijft, is ze mooi", vertelt ze over Van der Vaart. "Ik vind het juist lekker om in een joggingpak rond te lopen. Ik ga echt niet in een jurk met hakjes zitten te wachtten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen