Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato vindt Jan Smit 'onvoorstelbaar stoer'

Shownieuws

Ondanks dat Marco Borsato zelf niet bepaald zijn hoogtijdagen beleeft, is hij wel bereid Jan Smit een oppepper te geven. "Ik vind Jan onvoorstelbaar stoer."

Ondanks dat Marco Borsato zelf niet bepaald zijn hoogtijdagen beleeft, is hij wel bereid Jan Smit een oppepper te geven. "Ik vind het onvoorstelbaar stoer en van grote klasse getuigen dat Jan onder de pijnstillers en hevige pijnen zijn optreden gaf", jubelde de 'Waarom nou jij'-zanger op zijn website.

De Volendammer is woensdag in het ziekenhuis opgenomen met een fikse gehoorontsteking. Jan stond dinsdagavond nog stijf van de pijnstillers op het podium tijdens het eerste Marco & Friends-concert in het Arnhemse Gelredome. Door al zijn optredens tot volgende week woensdag is een streep gehaald. De zanger zou twee dagen in het ziekenhuis moeten liggen en krijgt via een infuus antibiotica.

Smit is niet meer van de partij, maar de hulptroepen zijn meteen ingeschakeld. Frank Boeijen is komen opdraven om het lege plekje van Jan Smit op te vullen. "Hoewel we Jan zullen missen is Frank een hele waardige vervanger", vertelde Borsato over zijn vriend. "Ik zal hem met alle egards ontvangen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen