Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans bepalen eerste single X Factor Rachel

Shownieuws

Fans van X Factor-finaliste Rachel Kramer mogen zelf kiezen wat haar eerste single wordt. Op haar hyvespagina kunnen zij een keuze maken uit drie liedjes.

Fans van X Factor-finaliste Rachel Kramer mogen zelf bepalen wat haar eerste single wordt. De zangeres heeft drie potentiële plaatjes klaarstaan. Op Rachels hyvespagina kunnen de fans laten weten welk liedje ze het best vinden.

"Sorry dat het zo lang heeft geduurd, maar geen paniek. Het gaat verschrikkelijk goed komen", reageert Rachel op de site. De zangeres houdt de fans de komende weken op de hoogte via een videodagboek. "Ik wil graag jullie mening horen over de nieuwe liedjes, want zonder jullie was ik nooit zover gekomen."

In mei verloor Rachel de X Factor-finale van Lisa. Sony, de platenmaatschappij die aan het televisieprogramma is verbonden, zag geen heil in de zangeres. Rachel kreeg geen platencontract. "Ik ben op zoek gegaan naar mensen die wel naar me willen luisteren", schrijft de zangeres in haar blog. "En die heb ik gevonden bij Red Bullet."

Rachel is in goed gezelschap bij Red Bullet. Onder anderen Jeroen van der Boom, Wolter Kroes en de Golden Earring hebben een contract bij de platenmaatschappij. Wanneer de single van Rachel uitkomt, is niet bekend. Fans moeten dus nog even geduld hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen