Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zellweger: geen plannen derde Bridget Jones

Shownieuws

Voorlopig zal Bridget Jones niet terugkeren op het witte doek. Actrice Renée Zellweger drukt verschillende verhalen de kop in. "Het is gewoon een gerucht."

Bridget Jones keert voorlopig niet terug op het witte doek. Hoofdrolspeelster Renée Zellweger drukt verschillende wilde verhalen de kop in. "Het is gewoon een gerucht", vertelt de actrice tegen de Amerikaanse entertainmentzender E!

"Elke dag word ik er wel naar gevraagd, maar zelf weet ik helemaal van niets. Het is gewoon een gerucht," verzuchtte Zellweger. Geruchten over een derde film in de succesvolle Bridget Jones-reeks doen al maanden de ronde.

Zellweger kwam vele kilo's aan voor het eerste en tweede deel. Dit keer zou ze een pak krijgen, zodat ze zich niet tonnetje rond hoeft te eten. Naar dat gerucht heeft Zellweger wel oren. "Oh, geweldig. Wanneer gaan we passen?", grapte ze.

Het lijkt er dus sterk op dat de actrice geen trek heeft in de rol van Bridget Jones. De 40-jarige actrice zegt dat ze ook zonder Bridget al genoeg moeite heeft haar agenda bij te houden. "Wanneer moet ik dan op bezoek bij mijn ouders? Wanneer heb ik tijd voor een date? Wanneer ga ik kerstmis vieren?"

Bovendien zit ze ook midden in de verbouwing van haar appartement. "Ik heb nog geen zenuwinzinking gehad en ik ben nog niet opgenomen in een kliniek. Dat mag je best een wonder noemen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen