Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown bedankt trouwe fans met tour

Shownieuws

De fans die Chris Brown na alle strubbelingen van het afgelopen jaar trouw zijn gebleven, worden beloond. Brown tourt voor de echte fans langs negentien steden.

(Novum/AP) - De fans die Chris Brown na alle strubbelingen van het afgelopen jaar trouw zijn gebleven, worden beloond. Brown doet speciaal voor die fans negentien Amerikaanse steden aan. De rapper gaat voor het eerst sinds de mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna weer op tournee.

Brown klimt volgende week voor het eerst na het incident weer op de planken. In februari mishandelde hij zijn toenmalige vriendin Rihanna. Hij heeft haar onder meer geslagen, gebeten en geprobeerd te verstikken. De rechter veroordeelde de r&b-zanger tot zes maanden taakstraf en een jaar lang therapie. Ook kreeg de zanger een verbod om nog langer in de buurt van Rihanna te komen.

Chris kondigt zijn tour aan, net nu de nieuwe single van Rihanna is te beluisteren. Een paar uur na het verschijnen van haar eerste single na het incident, laat de 20-jarige Chris weten dat hij nog best iets goeds kan doen. Een gedeelte van de opbrengst van de concerten gaat naar goede doelen die zich onder meer inzetten voor slachtoffers van huiselijk geweld. De tour start half november in Houston.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen