Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jody Bernal gaat zelf achter scooterdief aan

Shownieuws

De gestolen scooter van Jody Bernal is boven water. De tweewieler is hevig toegetakeld, het voertuig start niet meer en er zit een gat in het slot.

Het is feest in huize Bernal. Jody heeft zijn gestolen scooter weer terug. De Amsterdamse politie verblijdde de zanger woensdag met het nieuws dat zijn witte Vespa teruggevonden is. "Nu alleen de dader nog", stelt Jody.

"De dief moet gevonden worden", vertelt een vastberaden Jody tegen Novum Nieuws. "De garage van mijn appartement is voorzien van beveiligingscamera's. De dader moet dus op de videobeelden voorbijkomen. Ik ga de beelden opvragen en desnoods ga ik er zelf achteraan."

Dinsdag ontdekte de 28-jarige zanger dat zijn tweewieler was gestolen, maar na een dag heeft de politie hem alweer teruggevonden. "Hij rijdt alleen niet meer. De scooter weigert te starten en er zit een gat in het slot", aldus een beteuterde Jody.

Ondanks dat hij zijn scooter terug heeft, baalt Jody stiekem dat het voertuig boven water is. "Als er na dertig dagen nog niets was gevonden, kreeg ik een nieuwe van m'n verzekering. Nu heb ik een kapotte scooter, waar iemand anders mee gereden heeft. Dat voelt alsof hij besmet is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen