Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frank Boeijen komt opdraven voor Marco Borsato

Shownieuws

Frank Boeijen klimt woensdagavond voor noppes op de planken tijdens het tweede Marco & Friends-concert. Boeijen vervangt Jan Smit, die in het ziekenhuis ligt.

Frank Boeijen klimt woensdagavond voor noppes op de planken voor Marco Borsato. De zanger is een van de artiesten die deelneemt aan de Marco & Friends-concerten. Boeijen vervangt Jan Smit, die woensdagochtend is opgenomen in het ziekenhuis.

Smit stond dinsdagavond tijdens het eerste Marco & Friends-concert stijf van de pijnstillers op het podium. De Volendammer dacht dat hij een oorontsteking had. Een bezoekje aan de huisarts leverde een ernstiger resultaat op: de zanger kampt met een gehoorgangontsteking. Smit is opgenomen in het ziekenhuis en krijgt via een infuus antibiotica. Alle optredens tot volgende week woensdag zijn afgezegd.

Concertorganisator Mojo toverde vervanger Frank Boeijen uit de hoge hoed. De 'Zeg me dat het niet zo is'-zanger treedt net als alle andere vrienden van Borsato belangeloos op. De twee Marco & Friends-concerten moeten genoeg geld in het laatje brengen om Symphonica in Rosso 2009 te bekostigen. Die concerten vonden vrijdag en zaterdag voor de vierde keer plaats. Ditmaal kwam souldiva Diana Ross over naar Nederland.

Ook Guus Meeuwis is niet van de partij tijdens het tweede Marco & Friends-concert. De Brabantse zanger, die dinsdag de sterren van de hemel zong, had al een optreden gepland staan voor woensdag. Wie hem komt vervangen is volgens een woordvoerder van Mojo nog een verrassing.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen