Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney en paparazzo begraven strijdbijl

Shownieuws

Britney Spears en een paparazzo hebben de strijdbijl begraven. De twee hebben een schikking getroffen. Britney reed in 2007 over de voet van de fotograaf.

(Novum/AP) - Britney Spears en een paparazzo die de popprinses aanklaagde, hebben de strijdbijl begraven. De twee hebben een schikking getroffen. Britney reed in 2007 met haar Mercedes over de voet van de fotograaf.

Welk bedrag de popprinses ophoest om verdere vervolging te voorkomen is niet bekend. Fotograaf Ricardo Mendoza eiste aanvankelijk een schadevergoeding van meer dan tweehonderdduizend dollar (bijna 135 duizend euro). De paparazzo beweert dat Britneys agenten hadden moeten weten dat de popprinses destijds niet in staat was fatsoenlijk een voertuig te besturen.

Britney reed over Mendoza's voet toen ze een parkeergarage in Los Angeles wilde verlaten. Een paar uur voor de aanrijding verloor de popprinses de voogdij over haar twee zoontjes. Een liefdadigheidsinstelling voor kinderen was wel blij met de aanrijding. Entertainmentwebsite TMZ, waarvoor Mendoza destijds werkte, veilde de sok van de fotograaf waarop Spears' bandensporen stonden. De opbrengst ging naar het goede doel.

De aanrijding van Mendoza ontketende heel wat 'Oops… I did it again'-momentjes voor de popprinses. In 2007 reed Britney nog twee keer over een voet: nog geen maand na het incident met de paparazzo reed de zangeres over het onderstel van een politieagent. Een paar weken later moest een andere paparazzo eraan geloven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen