Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie zegt optreden bij MTV Awards af

Shownieuws

Robbie Williams heeft zijn optreden bij de MTV Europe Music Awards afgezegd. De popster klimt donderdag niet op het podium vanwege problemen met zijn schema.

Robbie Williams heeft zijn optreden bij de MTV Europe Music Awards (EMA's) afgezegd. De popster klimt donderdag niet op het podium vanwege problemen met zijn schema. Op de website van het voormalig Take That-lid wordt niet uitgelegd waarom de zanger in tijdnood is gekomen. De 35-jarige ster mag zijn nominatie in de categorie beste mannelijke artiest wel houden.

De zanger die druk bezig is met zijn comeback liet na drie jaar stilte weer van zich horen. Vorige week gaf hij een concert in de Londense poptempel Roundhouse. Fans in heel Europa konden meegenieten, het concert was live te volgen in 250 bioscopen in 23 verschillende landen. Zijn nieuwe album 'Reality killed the video star' komt volgende maand uit.

De presentatie is voor de tweede keer op rij in handen van Katy Perry. Artiesten als Jay-Z, Foo Fighters en Shakira klimmen op de bühne tijdens de show. Het concert van U2 voor de Brandenburger Tor is ook live te volgen tijdens de uitreiking van de awards in de O2 Arena. Het spektakel is live op de Nederlandse buis te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen