Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brecht van Hulten zenuwachtig voor RTL Boulevard

Shownieuws

Brecht van Hulten is nog een beetje nerveus voor haar nieuwe baan. De presentatrice mocht dinsdag voor het eerst de items van RTL Boulevard aan elkaar praten.

Brecht van Hulten is nog een beetje nerveus voor haar nieuwe baan. De presentatrice mocht dinsdagavond voor het eerst de items van RTL Boulevard aan elkaar praten. Op een kleine verspreking in haar openingszin na, wist het nieuwe Boulevard-boegbeeld haar zenuwen redelijk onder bedwang te houden.

De showbizzbranche is een nieuwe richting voor de presentatrice. Van Hulten begon haar carrière voor de schermen bij het Jeugdjournaal. Daarna presenteerde ze onder meer Goedemorgen Nederland. Haar nieuwste uitdaging is een baan bij de commerciële omroep. "Ik zocht werk en toen belden ze me. En hier zit ik", vertelde Van Hulten tijdens haar eerste uitzending.

Van Hulten werd aanvankelijk aangesteld als een van de presentatrices van De Tafel van 5. Maar de nieuwe aanwinst raakte, tegelijk met collega's Katja Schuurman en Daphne Bunskoek, haar baan weer kwijt, toen het programma anderhalve week geleden van de buis werd gehaald wegens tegenvallende kijkcijfers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen