Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vince Vaughn leert van zijn fouten

Shownieuws

Vince Vaughn is ervan overtuigd dat je jezelf leert kennen door vallen en opstaan. De acteur vindt een relatiebreuk lastig, maar humor helpt bij het verwerken.

Vince Vaughn is ervan overtuigd dat je jezelf leert kennen door vallen en opstaan. En dat geldt ook voor de liefde. De acteur vindt een relatiebreuk altijd lastig, maar humor speelt een belangrijke rol in het verwerkingsproces.

In 2005 begon de acteur een relatie met 'Friends'-ster Jennifer Aniston. Een jaar later ging het acteurskoppel uit elkaar. "Een breuk is lastig, maar ik vind ook dat je er om moet kunnen lachen", vertelt Vaughn. "Voor mij is humor een goede manier om iets een plaats te geven. We zijn niet op de wereld gezet om anderen pijn te doen, maar om van onze fouten te leren."

In maart verloofde Vaughn zich met de onbekende Kyla Weber. "Kyla heeft humor en houdt van lachen."Naast humor vindt de 'Wedding crashers'-acteur het belangrijk dat hij een maatje vindt in zijn geliefde. "Het is fijn om een vriend te hebben waar je alles mee kunt delen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen