Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rebecca Gayheart gespot met bolle buik

Shownieuws

Actrice Rebecca Gayheart is gesignaleerd met een buik die wijst op een zwangerschap. De geruchten gingen al langer dat ze zwanger zou zijn van Eric Dane.

Actrice Rebecca Gayheart is gesignaleerd met een buik die wijst op een zwangerschap. De geruchten deden al langer te ronde dat Gayheart zwanger zou zijn van haar man Eric Dane, maar nu afgelopen weekeinde foto's opdoken kan het koppel er bijna niet meer omheen.

"Ze zijn heel erg gelukkig", vertelde een ingewijde aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze proberen al heel lang een kindje te krijgen." Woordvoerders van het acteurskoppel willen overigens geen commentaar geven.

Eerder zorgde het paar voor commotie nadat een omstreden homevideo op internet was uitgelekt. De video laat een naakt onderonsje zien tussen Dane, die in Grey's Anatomy zijn bijnaam McSteamy verwierf, met zijn vrouw en Playboy-model Kari Ann Peniche.

Vorige week werd bekend dat het showbizzpaar de website die de pikante video heeft gepubliceerd gaat aanklagen. Het stel eist een miljoen dollar van de boosdoeners, zo meldde entertainmentwebsite TMZ.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen