Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson ontkent blut te zijn

Shownieuws

Pamela Anderson is helemaal niet bankroet. Dat vertelde de ster nadat diverse media melden dat ze in financieel zwaar weer zou zitten.

Pamela Anderson is helemaal niet bankroet. Dat liet de rondborstige ster maandag in een verklaring weten nadat diverse media hadden beweerd dat Anderson in financieel zwaar verkeert en voor een miljoen dollar in het krijt staat bij verschillende bouwbedrijven.

"De berichten zijn krankzinnig, ik snap niet dat dit voor zoveel ophef heeft gezorgd in de media", stelt de blondine in een verklaring die op de website van het Amerikaanse tv-programma Access Hollywood staat. "Ik voel me wel gevleid dat zoveel mensen zich zorgen maken over mij."

Dat Anderson in hevige strijd is verwikkeld met de aannemers die aan de verbouwing van haar huis werkten klopt overigens wel. "Ik heb miljoenen dollars aan de aannemers betaald voor de verbouwing aan mijn huis maar ik krijg nog steeds nieuwe nota's binnen. Mijn advocaat gaat uitzoeken of die rekeningen kloppen. Mocht dit niet zo zijn, dan betaal ik niet."

Anderson is naar eigen zeggen niet blut, maar echt soepel loopt het niet op financieel gebied. Ook bij de belasting is iets misgegaan. "Waarschijnlijk is er een fout gemaakt bij de berekening van de belasting. We zijn momenteel aan het uitzoeken hoeveel belasting er nog betaald moet worden".

"Desondanks zit ik niet in de financiële problemen. "Ik wil iedereen bedanken die zorgen heeft geuit op basis van de geruchten", aldus de wulpse blondine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen