Kies je favoriete radiostation

Dossiers

André Rieu live op het witte doek

Shownieuws

Het concert dat André Rieu op 16 oktober in Australië geeft, is live te volgen in een Rotterdamse bioscoop. Vierhonderd gelukkigen kunnen de show bijwonen.

Michael Jackson is niet de enige artiest die volle bioscoopzalen weet te trekken. Ook Neerlands violistentrots André Rieu verschijnt binnenkort op het witte doek. Het concert dat Rieu op vrijdag 16 oktober in Australië geeft, is live te volgen in een Rotterdamse bioscoop.

Rieu staat volgende maand met zijn Johan Strauss Orkest in de Acer Arena in Sydney, Australië. Vierhonderd Nederlandse fans krijgen de kans de show live te volgen in de Pathébioscoop aan het Rotterdamse Schouwburgplein. Twee dagen later wordt het concert 'herhaald' op het witte doek en is de show ook in Eindhoven, Groningen, Den Haag en Amsterdam te zien.

Theatermanager Rob van der Meer van Pathé Schouwburgplein verwacht veel belangstelling voor de livevertoning. "Ondanks het ongunstige tijdstip, vrijdagochtend om 11.00 uur, zal de zaal snel vol zitten." Van der Meer verwacht dat de voorstelling binnen een week uitverkocht is.

André Rieu trekt van 15 oktober tot en met 1 november met zijn orkest door Australië en Nieuw-Zeeland. De show in Sydney is uitverkocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen