Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kim Kardashian weer gelukkig in de liefde'

Shownieuws

Kim Kardashian is weer gelukkig in de liefde. De reality-ster is volgens vrienden weer terug bij haar ex, American football-speler Reggie Bush.

Het liefdesgeluk voor de zusjes Kardashian kan niet op. Khloe stapte zondag in het huwelijksbootje met haar basketballer, Kourtney is in verwachting van haar eerste liefdesbaby en nu is ook Kim weer gelukkig in de liefde. De realityster is terug bij haar ex, American football-speler Reggie Bush. Dat melden ingewijden aan het Amerikaanse blad People.

"Kim en Reggie zijn een paar maanden uit elkaar geweest om hun prioriteiten op een rijtje te kunnen zetten", zegt een vriend van het stel. "Ze zijn nu weer helemaal samen." De twee zetten in juli een punt achter hun relatie. Destijds werd verwacht dat de 28-jarige Kim de eerste Kardashian-zus zou zijn die richting het altaar zou struinen.

Kim en Reggie gingen uit elkaar omdat ze te weinig tijd voor elkaar hadden. Een maand na de breuk werden de twee weer samen gesignaleerd, maar toen kwam het niet tot een hereniging. Volgens een andere vriend zit het deze keer wel goed: "Ze zijn nog steeds erg verliefd op elkaar."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen