Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton haalt uit naar Hollywood-bende

Shownieuws

Paris Hilton heeft geen greintje medelijden met de tienerdieven die bij haar ingebroken hebben. "Ik haat ze", riep de rijke hotelerfgename uit.

Kennelijk wordt Paris Hilton pas echt ziedend als je aan haar spullen komt. De Hollywood-bende had juwelen, ter waarde van zo'n 1,3 miljoen uit het stulpje van de rijke hotelerfgename meegenomen. Hilton had geen enkele genade voor de bandieten. "Ik haat ze", riep de blondine tegen entertainmentwebsite TMZ. "Deze woorden omschrijven perfect hoe ik over de bende denk."

Audrina Patridge, een andere bekend slachtoffer van de Hollywood-bende heeft ook geen medelijden met de tienerdieven. "Ze moeten nu de consequenties van hun daden inzien." De roversbende bezocht ook sterren als Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Ashley Tisdale en Rachel Bilson.

In een computer die in het huis is gevonden van een verdachte zou een lijst gevonden zijn met huizen uit Hollywood die ze vermoedelijk wilden beroven. De bende had hand weten te leggen op 51 gedetailleerde luchtfoto's van huizen uit Hollywood.

Zes tieners die van de inbraken verdacht worden, zijn onlangs door de politie in de kraag gevat. De sterren uit Hollywood moeten nog wel op hun hoede blijven, want de volledige bende is nog niet is opgerold. Een 27-jarige verdachte die de bijnaam 'Johnny Dangerous' heeft gekregen, is volgens de politieman op de vlucht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen