Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers hebben geen moeite met maatje meer

Shownieuws

Nederlandse sterren hebben geen enkele moeite met de iets vollere medemens. De sterren beweren allemaal dat schoonheid niet een kwestie van uiterlijk is.

Nederlandse sterren hebben geen enkele moeite met de iets vollere medemens. Bij het aan de tand voelen van BN'ers over het schoonheidsideaal beweren ze allemaal dat schoonheid niet een kwestie van uiterlijk is.

Soaphunk Jan Kooijman vindt dat schoonheid eerder gaat over hoe je jezelf voelt en wat er van binnen zit, dan over hoe je eruitziet. Zangeres en presentatrice Sandra Reemer is het met de acteur eens en is er dan ook fel op tegen dat er zoveel wordt geoordeeld over uiterlijk en leeftijd.

De ietwat vollere Idols-finaliste Nathalie schaart zich met haar maatje meer ook onder de mooie mensen. "Dik of dun, iedereen is mooi", is haar motto. Opvallend genoeg vindt ook de altijd tot in de puntjes verzorgde Connie Breukhoven dat 'grote of kleine maten geen verschil maken'. Wie toch de voorkeur geeft aan een wat slanker postuur kan terecht in Connies kliniek in Den Haag.

Styliste Maik de Boer vindt dikke vrouwen heel erg leuk. "Want die zijn gezellig en eten ten minste", verklaart hij zijn voorkeur. "Als ik wel eens met een dun modelletje wat eet en die schuift drie keer haar blaadje sla over het bord, word ik niet vrolijk. Doe mij maar iemand die wat dikker is."

Over smaak valt niet te twisten, maar opvallend is wel dat veel BN'ers zelf liever op safe spelen. Het zijn toch slanke mensen die het televisiebeeld domineren. De rest van de wereld mag aan een minder streng schoonheidsideaal voldoen, de sterren lijken de overtollige kilo's liever niet zelf te hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen