Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Irene Moors allermooiste covergirl

Shownieuws

Irene Moors heeft donderdag de Beau Monde Cover Girl Award gewonnen. "Ik vind het geweldig dat de lezeressen van Beau Monde mij deze award gunnen."

Irene Moors heeft donderdag de Beau Monde Cover Girl Award in de wacht gesleept. Zij kreeg de prijs in het Amstel Hotel in Amsterdam uitgereikt. Ondanks de ophef die ontstond nadat Moors op de cover van het glamourblad Beau Monde prijkte, liet ze andere genomineerden Candy Dulfer en Brigitte Heitzer achter zich.

De meningen over de foto's van de blondine waren verdeeld omdat het erop leek dat de kiekjes behoorlijk bewerkt waren op de computer. "Met zulke stevige concurrentie was het toch wel heel spannend wie deze prijs in ontvangst zou mogen nemen", zei een overdonderde Moors.

De presentatrice werd niet genomineerd voor het prestigieuze Gouden Televizier Ring Gala van vorige week maar ook met deze prijs is ze in haar nopjes. "Ik vind het geweldig dat de lezeressen van Beau Monde mij deze award gunnen."

Ook Lieke van Lexmond ging donderdagavond met een award naar huis. Vorige week won ze de Televizier Talent Award maar ook bij deze uitreiking wist ze hoge ogen te gooien. Van Lexmond won de Beau Monde Style Award, voor de stijlvolste glamourvrouw van het jaar. Daphne Deckers en Nicolette van Dam visten achter het net.

Model Kim Feenstra kreeg de Beau Monde Make Over Award. Voor een fotoshoot van het glamourtijdschrift kroop Feenstra in de huid van topmodel Hilary Rhoda. De lezeressen verkozen deze make-over boven die van Heleen van Royen (Teri Hatcher) en Inge Ipenburg (Vivienne Westwood).

De presentatie van de tiende uitreiking van de Beau Monde Awards lag in handen van Froukje de Both. Meer dan tienduizend lezeressen van het blad brachten hun stem uit voor deze prijzen. Bekend Nederland had voor deze uitreiking, die vooral beroemd is vanwege de glamouroutfitjes en alcoholische versnaperingen, alles wat glittert uit de kast getrokken. Het thema voor de avond was namelijk 'Diamond Princess'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen