Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders Gooisch meisje Pauline trots op naaktfoto's

Shownieuws

Gooisch meisje Pauline ging onlangs uit de kleren voor Playboy. "Mijn moeder moest wel even slikken, maar mijn vader vindt het prachtig", bekent ze.

Niet alle ouders zijn blij met naaktfoto's van hun dochter. Pa en Ma Wingelaar zijn volgens Pauline, bekend van het realityprogramma Echte Gooische Meisjes, echter wel apetrots op de kiekjes van hun dochter in evakostuum. "Mijn moeder moest wel even slikken, maar mijn vader vindt het prachtig", zegt Pauline tegen Novum Nieuws.

Zelf is Pauline ook in haar nopjes met de fotoshoot voor Playboy. "Ik heb de foto's gezien en ben best wel trots, ik heb er een goed gevoel over." De naaktkiekjes staan in het decembernummer van het mannenblad. "Ik ben wel zenuwachtig over de reacties. Het is toch raar dat iedereen je naakt gaat zien."

Geld is volgens Pauline niet haar beweegreden haar kleren uit te trekken. "Het is ook een hele eer om gevraagd te worden en het is een hele ervaring." Toch is de blondine wel gevoelig voor de financiële impuls. "Als ik er niets voor kreeg, had ik het ook niet gedaan. Het is natuurlijk een leuke zakcent, ik ben en blijf een student."

Hoe diep Playboy in de buidel heeft moeten tasten, wil Pauline niet onthullen. Waarschijnlijk is het wel een aardig bedrag, want volgens het Gooische meisje is ze nu financieel onafhankelijk. "Nu kan ik voor mezelf zorgen en heb ik pappie en mammie niet meer nodig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen